Onlar artık Gürespor'lu

Onlar artık Gürespor

Marmara Basketbol Akademi G. S. K İki forvet oyuncusunu kiralık olarak Gürespor'a transfer etti.

Altyapıya dayalı sporcu yetiştiren Marmara Basketbol Akademi G. S. K

İki forvet oyuncusunu kiralık olarak Gürespor’a transfer etti. 

Koç Berke Ergüden’in takımı Marmara Basketbol Akademi G. S. K daha öncede bünyesinden yetişen Sena Ülbe’yi Fenerbahçe’ye, Meltem Avcı’yı Beşiktaş’a transfer etmişti.

Sena Ülbe halen Fenerbahçe Basketbol şubesi altyapısında forma giyerken, Meltem Avcı Beşiktaş Basketbol şubesi A takımı forması ile başarılı maçlar çıkartmayı sürdürüyor.

Koç Berke Ergüden’in takımı Marmara Basketbol Akademi G. S. K 4 yıldır formasını terlettiği iki forvet oyuncusu Melek İrem Naz Kurt ile Ceyda Barut’u Edremit Belediyesi Gürespor’a kiralık olarak transfer etti.

Balıkesir Bayanlar Basketbol ligi Minik, Küçük ve Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Marmara Basketbol Akademi G. S. K,  2015-2016 sezonunda Mini, Küçük Yıldız Genç’ten sonra A takım 2.lig mücadele edecek.

4 yıldır formasını giydikleri, Marmara Basketbol Akademi G. S. K’den Gürespor’a kiralık olarak transfer olan Melek İrem Naz Kurt ile Ceyda Barut önceki akşam Gürespor forması ile çıktıkları ilk mücadelelerinde büyük başarı sağladılar.

Bandırma ŞMG salonunda oynanan karşılaşmada Melek İrem Naz Kurt ve Ceyda Barut’lu Gürespor, Bandırma Basketbol G. S. K’ nün 55-65 yenerken tribünden de destek buldular.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı